CMS

Her er en hjælp til at finde hosten til dit CMS-system

z13

Det kræver en del teknisk viden at starte og opretholde en hjemmeside. Hvis ikke du har den rette mængde viden, vil det formentlig koste dig en hel del tid og overskud at bøvle med noget sådan. Især hvis serveren, som din hjemmeside kører på, bryder sammen. Derfor råder vi dig til at finde en ekstern udbyder med den rette viden og de rigtige ressourcer. Det vil helt klart lette en byrde fra dine skuldrer, og samtidig give dig mere tid til, at kunne investere dig selv 100%, der hvor det giver mening.

Den rette host

Det kan næsten ikke beskrives, hvor vigtigt det er, at have den rette host til sit CMS-system, sin hjemmeside, blog eller webshop. Jeg vil dog gøre et forsøg alligevel.

Der er visse ting, du skal være meget opmærksom på, når du skal vælge ét blandt de mange webhoteller.

Pris

Prisen er som sædvanlig noget af det første man kigger på, og man kan have en tendens til at vælge det billigste fordi… ja fordi det er billigt. I nogle tilfælde kan det selvfølgelig også godt betale sig at vælge en billig udbyder, hvis altså ikke du har brug for den plads, de lidt dyrere udbydere tilbyder.

server

Plads

Apropos pladsen. Pladsen bør være ret afgørende i dine overvejelser omkring valget af dit webhotel. Har du en lille og knap så kompleks hjemmeside, der af disse årsager ikke kræver den store vedligeholdelse og plads, så er der ingen grund til at betale til et dyrt webhotel.

Backup

Det er alfa omega, at du, når du kigger efter et webhotel, er meget opmærksom på om udbyderen laver backups, og hvor ofte de gør det. Du vil i din søgen se, at mange laver daglige backups, nogle ugentlige og andre slet ikke. Hold dig fra det sidstnævnte.

Trafik

Der er ikke noget værre end at sidde midt i en trafikprop. Forskellen mellem at side i en rigtig trafikprop, versus en virtuel trafikprop er, at man på internettet ikke skal gå på kompromis med sin tålmodighed. Man kan jo bare finde et andet site. Derfor er det rigtig vigtigt, at du er opmærksom på, at din fremtidige udbyder har GB nok til, at et sådant problem ikke vil opstå.

Vil du gerne flytte?

Har du allerede en host til din hjemmeside, blog eller webshop, men ønsker at skifte denne ud, så hjælper Yayhosting.dk gerne med flytningen. Du kan læse mere om Yayhosting.dk og deres tilbud her.