Kom væk fra skærmen og ud i naturen med den rette hund

z13

Hvis du har brug for at komme lidt væk fra din skærm og ud i frisk luft, giver det næsten sig selv, at du også skal have en hund, der elsker at være ude. Der findes 3 hunderacer, der særligt elsker natur og daglig aktivering. Herunder får du en oversigt over disse 3 hunderacer. Læs med og find ud af, hvilken naturglad hunderace, du skal have!

Bichon Frisé

Selvom Bichon Frisé hunden ser delikat og sød ud udenpå, er den legesyg og glad indvendig. På trods af den lille størrelse, har Bichon Friséen brug for masser af daglig motion. Den elsker eksempelvis en tur i skoven eller en vandretur i bakkerne. Hvis du ønsker en sød og lille selskabshund, der kan agere som kompagnon på dine gåture, er Bichon Friséen en oplagt mulighed! Ikke nok med at du får en aktivitetsmakker, får du også en pelset lille ven for livet. Læs mere om Bichon Friséen på https://bichonfrisé.dk.

Border Collie

Border Collien er en af de mest naturglade og aktive hunderacer, der findes. Netop denne hunderace kræver en masse daglig aktivitet og motion. Elsker du en god løbetur, kan du med fordel tage Border Collien med. Fordi Border Collien oprindeligt er en hyrdehund, elsker den at løbe og præstere. Hunderacen er avlet til at være målrettet og tro mod sin ejer. Derfor vil du som ejer af en Border Collie også hurtigt kunne opdrage den til at gå uden snor, uden den løber væk. Skal Border Collien trives i hverdagen, er det vigtigt, at den bliver stimuleret mest muligt. Den vil blandt andet elske en længere tur i skoven, hvor den kan snuse rundt og undersøge omgivelserne.

Beagle

Sidst, men ikke mindst, på listen, er hunderacen Beagle. Det vil måske overraske dig, at den lille hund er vild med motion og leg i naturen. Hunderacen Beagle er oprindeligt en jagthund, og dette er en af de primære grunde til, at den trives i naturen. Anskaffer du dig en Beagle, er det vigtigt, at du sørger for at aktivere den flere gange dagligt. Beaglen hører ikke til i en lille lejlighed, men i stedet i en stor have, hvor den kan snuse rundt og undersøge området.