Hvem er Drupalcamp?

Vi skriver om Drupal

Hvad vil du vide om Drupal?

Drupal er en webplatform, der kan bruges til at udvikle andre systemer, og platformen er skrevet i programmeringssproget PHP. Her på vores blog Drupalcamp vil vi gerne gøre dig som læser klogere på, hvad Drupal egentlig er, og hvad det kan bruges til. Vi skriver indlæg om Drupal, kodning, webdesign og webhotel. Vi skriver artikler om alt, hvad der har med Drupal at gøre, så du kan få inspiration til din hjemmeside og få lysten til at give dig i kast med Drupal.

Gode råd til hjemmesiden

Både som nyopstartet virksomhed men også som en garvet virksomhed kan det være godt med noget inspiration til virksomhedens hjemmeside. Vi skriver blandt andet artikler om, hvordan du som virksomhed kan designe din hjemmeside, og vi giver gode råd til, hvordan du som virksomhed får mere trafik til din hjemmeside. Det er ikke bare vigtigt, at du skriver om et godt emne på din hjemmeside. Hvis du vil have mange kunder til din side, er der nogle forskellige ting, man kan gøre for at optimere sin hjemmeside.

Designet på en hjemmeside kan blandt andet have stor betydning for læsernes opfattelse af en virksomhed. Helhedsindtrykket af hjemmesiden kan gøre at kunderne finder virksomheden mere attraktiv, hvis hjemmesiden ser moderne og skarp ud. Du kan derfor gå på opdagelse i vores mange forskellige artikler, hvor vi giver gode råd til webdesign.  

Viden om Drupal

Her på siden får du ikke bare gode råd til, hvordan du bedst muligt og på flotteste vis kan designe din hjemmeside, du får også viden om, hvordan du kan bruge Drupal på din hjemmeside. Drupal kan bruges af mange forskellige mennesker, og det er en meget brugervenlig platform at arbejde med. Det er ikke bare på hjemmesiden, at Drupal kan bruges, men også på diverse blogs, portaler, virksomhedshjemmesider og mange andre forskellige slags sider.

I de forskellige artikler skriver vi meget mere om, hvad Drupal egentlig er for en størrelse. På Drupalcamp kan du altså blive meget klogere på Drupal, og hvordan du kan bruge det på din side, så du kan redigere og administrere indholdet på din hjemmeside. Drupal kan også bruges til at udvikle din hjemmeside, så der sker noget nyt og spændende på siden.

Kodning

På Drupalcamp skriver vi om stort og småt, og om alt hvad der berører Drupal. Vi skriver artikler, der kan hjælpe din hjemmeside på vej, om du så er en nyopstartet virksomhed i vækst, eller om du bare ønsker at optimere din hjemmeside. Drupal bruger programmeringssproget PHP, som man skal sætte sig ind i for at kunne bruge Drupal og dermed optimere sin hjemmeside.

Det er altid svært, når man skal til at lære noget nyt, og man kan komme ind i en frustrerende periode, mens man lærer. Programmering kan være svært at lære, men på Drupalcamp skriver vi artikler, så du kan lære at kode med programmeringssproget PHP. Vi giver gode råd med på vejen, så du i sidste ende kan optimere din hjemmeside med en god portion selvtillid og en lyst til at blive ved med at bruge Drupal.   

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.