Design din hjemmeside

Tilpas din hjemmeside til dine produkter

z13

Når man skal lave en hjemmeside til ens forretning, så vil der være mange parametre, som spiller ind. Det er først og fremmest vigtigt, at den passer til produktet. Det vil sige, at designet skal være i samme stil som produktet, samt der skal være uddybende specifikationer eller vejledninger til produktet, hvis dette er nødvendigt. Måske er der flere lignende produkter, som skal deles op i forskellige faner, så det er nemmere at finde rundt i på hjemmesiden. Til sidst skal det være nemt at lægge produkter i kurv og betale.

E-cigaretten som produkt

Hvilke produkter sælges? 

Inden man begynder på udarbejdelsen af hjemmesiden, skal produkterne til hjemmesiden klarlægges. På den måde kan man bedre finde ud af, hvor mange specifikationer der skal være samt de forskellige underkategorier. Et eksempel på et produkt, som kan kræve mange specifikationer, er elektriske cigaretter også kaldt for e cig. Der findes nemlig mange forskellige typer, som med fordel kan deles op og uddybes på hjemmesiden. Det gør det nemlig mere attraktivt og nemt at navigere rundt i på hjemmesiden. I forhold til e cigaretter kan det også være rart at have styr på forskellen på de forskellige typer, så man vælger den helt rigtige. Er der til gengæld tale om homogene produkter som fx toiletpapir, er det ikke lige så vigtigt at komme med uddybende specifikationer eller ekstra vejledning. Her skal der være mere fokus på hurtig levering.

Gør det overskueligt og nemt

Gør hjemmesiden lettilgængelig og flot 

En hjemmeside med et flot design gør mere, end man tror. Det gør det nemlig mere attraktivt at søge rundt på hjemmesiden frem for et kedeligt og ensfarvet design. Dertil er det også vigtigt at tjekke, at hjemmesiden fungerer uden forstyrrelser eller fejl. Derfor er det en god idé at få hjælp til de funktioner, som man ikke selv er ekspert i. På den måde får man det bedste resultat med et flot design, gode specifikationer samt et betalings- og leveringssystem, som virker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *