gaming

Internettet er fuldt af muligheder for dig

z13

Bruger du lige nu kun internettet til at søge lidt rundt på må og få – og måske til at købe en bluse i ny og næ? Internettet er fuldt af muligheder til dig, som gerne vil have mere ud af det. 

Det er et sted for læring, et sted for gaming og et hvor du kan udtrykke dig selv til et åbent publikum. 

Læs med her når vi går i dybden med nogle få ting, som lige præcis du kan lave på internettet.

gartneri

Gaming

Du har måske allerede set din søn eller datter sidde med næsen klistret fast foran en skærm i flere timer ad gangen, imens de råber af det computerspil de er i færd med at spille. Ja, måske har du endda selv været ude og købe en gamer stol junior til dem i sin tid.

Gaming er ikke kun noget som dine børn kan gøre. Det er faktisk også noget du selv kunne få en masse sjov ud ad.

Måske synes du ikke lige at de spil, som din datter eller søn spiller er noget for dig. Måske er de for voldelig. Eller måske bryder du dig bare ikke specielt meget om skydespil.

Der findes massevis af forskelligartede computerspil, som du kan komme i gang med at spille. Der vil med garanti være nogle imellem, som du godt kan lide.

Det bedste af det hele er, at du ikke engang behøver at bruge penge på det! På internettet kan du nemlig finde en masse sjove spil, som du kan spille helt gratis enten gennem din browser eller ved at downloade dem til din pc og installere dem. 

kvinde

Læs en blog om din yndlingshobby – eller lav din egen

Internettet er et sted hvor du kan finde et hav af information og kan blive klogere på lige det du gerne vil blive klogere på, som for eksempel din yndlingshobby.

Du kan på den måde blive klogere på hvordan man laver den helt perfekte souffle i ovnen eller hvordan man skærer små fugle ud af træ med en hobbykniv.

Hvis du ikke har lyst til at lære noget om et eller andet emne, så kan det være fordi du allerede ved en masse indenfor det. 

Ved du for eksempel afsindigt meget om gartneri og havearbejde? Så kan du jo passende dele dine erfaringer med den færdighæk du fik gravet ned i din baghave sidste weekend. Eller fortæl verdenen om, hvordan de dyrker de allerbedste æbletræer.

Kom i kontakt med andre mennesker der deler din interesse for noget bestemt og del ud af din viden – måske lærer du selv noget nyt i processen.