ide

Internettet er en evig kilde af information

z13

Man kan lære utroligt meget på internettet – uanset hvad det er man bestræber sig på at lære. Her snakker vi lidt mere om de forskellige ting. du kan lære på nettet, samt hvilke slags kilder du kan lære igennem.

Et væld af emner

Der er utroligt mange ting man kan dykke ned i og lære mere om på nettet. Det er næsten ligegyldigt hvad det er man gerne vil lære for der skal være nok være nogle derude, som har samme interesse som dig, og har udleveret noget læringsmateriale på nettet.

Du kan for eksempel lære mere om eksotiske dyr, dansk porno, økonomi, videoer fra sexaben, eller SEO arbejde. Uanset hvad det er, der fanger dig i øjeblikket, er det blot at søge efter det.

internet

Sæt dig eventuelt med en kop kaffe en stille dag og se hvad der dukker frem på nettet, når du søger efter dit emne. Før du får set dig om har du fundet frem til en hel del læringsmateriale, som du enten kan vælge at gemme til næste gang du har tid til at lære lidt mere. Eller måske føler du at du nu har lært nok om det emne og kan hoppe videre til det næste.

Hvilke slags kilder?

Du kan finde alskens slags information på nettet gennem diverse former for akademiske artikler, guidende videoer, blogindlæg eller artikler på hjemmesider. Du kan også lære en del gennem forskellige former for online bøger, podcast eller hvad det nu lige er for et medie som fanger dig.

Uanset din fortrukne læringsstil, så kan du finde et medie som passer til dig. Hvor nogle foretrækker at få tingene serveret på tekst, fordi det fremmer deres forståelse, så er der andre der ikke kan holde sig i ro i lang nok tid ad gangen. Til sådanne mennesker vil en god podcast eller en lydbog om emnet være lige præcis det de skal ud og have fat i.

Overvej din egen læringsstil og hvordan du har oplevet at du har lært mest. Har du holdt dig stille eller har du været i gang?

Tænk også gerne på tidspunktet på dagen. Er du en natugle eller morgenmenneske?