Webdesigner skitserer til app ide

Det har aldrig været nemmere at få sat en flot hjemmeside op

z13

Selvom du måske ikke er den skarpeste indenfor webdesign, betyder det ikke at det skal være umuligt for dig at få sat din egen hjemmeside op. Det kan være alt lige fra en blog til en hjemmeside forbundet med både en større eller mindre virksomhed. Det kan være et helt simpelt projekt du går og drømmer om, eller noget du ønsker, skal vokse sig til noget meget større. 

Lige meget hvad skal du have muligheden for at få din hjemmeside sat op af professionelle, så også du kan ende med at have en hjemmeside der er brugervenlig at navigere og som kan skabe mere opmærksomhed på din virksomhed. 

Prisskilt af papir hænger i snor foran mørk baggrund

Få sat en pris med det samme

Når det handler om at finde en webdesigner der kan sætte din hjemmeside op for dig, kan det være svært at finde en pris passende for arbejdet, før efter arbejdet er løst. Ender projektet med at tage en stor del af webdesignerens tid og bliver hjemmesiden af høj kvalitet, skal prisen jo naturligvis ikke være den samme som et projekt der kan løses på betydeligt kortere tid og som derfor også har en lavere kvalitet. 

Af denne grund kan det også være svært at bedømme hvornår man er endt med at betale alt for meget for sin hjemmeside, eller hvornår man er blevet snydt. Priser for professionel hjemmeside kan variere meget fra firma til firma, men ligger typisk over de 7000 kr. Hvilket er en mild pris at betale for en hjemmeside der åbner dørene op for et utal af potentielle kunder. 

De fleste køber trodsalt ikke direkte fra butikker de ikke har afprøvet før, uden først at besøge deres hjemmeside eller tjekke om der er nogle anmeldelser på nettet. Disse anmeldelser er for det meste også af hjemmesiden, hvis hjemmesiden af en webshop. 

Kort fortalt kan det gøre rigtig meget godt for ens virksomhed, hvis man vælger at opsætte en hjemmeside dedikeret il virksomheden, om det så handler om produkter eller information.

Wordpress

Ha’ fuld kontrol over din hjemmeside, efter den er sat op

Efter du har fået en professionel til at opsætte din hjemmeside, kan det være der kommer nogle ændringer til din virksomhed, som du derfor også gerne vil ændre på hjemmesiden. 

Er du ikke den skarpeste til webdesign eller IT kan dette godt være svært. Især når man for det meste ikke bare lige kan kontakte dem der satte ens hjemmeside op, og bede dem om at rette det til kvit og frit. 

Køb en WordPress hjemmeside, hvis du ønsker en hurtig opsætning, gå herefter selv ind og ret detaljerne til. WordPress er det mest brugte CMS system, der nemt og hurtigt kan give dig et brugervenligt overblik over din hjemmeside, og gør den nem at rette til.