SoMe

Hav brugeren i fokus i udvikling af website

z13

At lave en hjemmeside er noget, som folk tror er meget nemt. Og det kan det også sagtens være. Skal du lave den helt fra bunden er det vigtigt, at du er rigtig god til html og kode generelt. For så skal du helt selv sætte det hele op. Det kan være en stor opgave og mange bliver meget overraskede over hvor svært det kan være. Rigtig mange mennesker går i gang uden at vide hvilket arbejde der venter dem. Det kan gøre, at de giver op på halvvejen og så var alt arbejdet spildt. Find derfor et godt CMS-system, som du kan bruge. Her skal du blot sætte indhold ind selv og så er der andre der har stået for opsætningen. Kig blandt andet på Drupal, som er et rigtig godt CMS-system. Uanset hvad er det altid vigtigt, at det er brugeren du har i fokus når du laver en hjemmeside.

Hjemmesider kan hurtigt laves

Når man bruger meget tid på at lave en hjemmeside til ens firma eller til en selv privat kan det være hårdt for økonomien. For måske er man tvunget til at arbejde lidt mindre end man plejer. Den tid man plejer at arbejde og tjene penge, bruger man pludseligt på at sidde og lave en hjemmeside. Heldigvis er der noget man kan gøre ved det. Lån penge uden krav og sørg på den måde for, at du har nogle penge at leve for. Du kan på mange forskellige online banker finde lån, som er lige noget for dig. De findes i mange forskellige størrelser og typer.

sociale medier

De bedste lån er naturligvis dem, der ikke stiller krav. Og så er der endda nogle af dem, som kan sørge for, at du får udbetalt penge dagen efter. Det skyldes, at det hele sker online og derfor er der så mange ting der sker automatisk, at det ikke kræver mange medarbejdere der skal sidde og vurdere din ansøgning. Så du sender blot en ansøgning ind, og så har du formentligt pengene dagen efter. Så kan du fokusere på at lave din hjemmeside helt som du vil have den. Du kan fokusere på brugertests og på at få lavet en hjemmeside, der er så god som overhovedet muligt.

Med brugertests får du gode resultater

Når du skal låne penge for at finansiere opsætningen af din hjemmeside kan du blandt andet kigge nærmere på Lånekassen, som et et website. På denne website kan du se en oversigt over forskellige låneudbydere.

Du kan gøre dig selv en stor tjeneste ved at invitere nogle personer fra målgruppen ind til nogle brugertests. Det kan nemlig være med til at gøre, at du får et godt indblik i hvad de har brug for og hvordan de bruger et website. Uanset hvad bliver man altid overrasket over brugertests. For de rigtige brugere kan altid give nogle inputs, som er meget værdifulde. Når man har siddet med et website i lang tid kan man hurtigt stirre sig blind på det og så glemmer man helt brugeren og målgruppen. Det er en god ide at give noget chokolade eller noget lækkert kaffe for hjælpen så testpersonerne føler sig værdsat. Det er dog også en ting, som kan ende med at koste forholdsvis mange penge. Også derfor er det godt at tage et lån online.