webdesign

Sådan får du et gribende webdesign på din hjemmeside

z13

Det handler i dag om at få sin hjemmeside til at skille sig ud fra mylderet. I dag findes der så mange forskellige hjemmesider, og hvis man ikke når at fange den besøgende indenfor få sekunder, så er de hurtigt smuttet videre til en anden og bedre hjemmeside. 

I denne artikel får du nogle hurtige gode råd om, hvordan du kan fange den besøgendes interesse med det samme. På den måde forøger du dine chancer for mere trafik på siden og flere penge i kassen. Læs med her hvis det har interesse.

Design

Indret dit webdesign efter årstiden

Det er først og fremmest en rigtig god ide at holde sit webdesign opdateret med den årstid man er i. Du skal naturligvis ikke til at omstrukturere hele designet og ændre det fuldstændigt, blot fordi vi går ind i en ny sæson. Dette vil også virke forvirrende og endda frustrerende for de af dine besøgende, som gentagende besøger din hjemmeside. Og det kan i sidste ende resultere i at du mister besøgende. 

Men det er en god ide lige at rykke rundt på nogle af detaljerne, når vi går ind i en ny sæson. Det kan få din hjemmeside til at føle ny og frisk. Det kan for eksempel være en god ide lige at inkorporere nogle påskeæg i dit design, når vi går ind i påsken. Og måske der skal være nogle små nisser rundt omkring på hjemmesiden, når vi går ind i jul?

Det tager ikke lang tid lige at ændre på banneret på ens hjemmeside og få dig til at afspejle den sæson, vi er i. Og det vil hurtigt få din hjemmeside til at skille sig ud fra mængden, fordi det langt fra er alle hjemmesider der gøre dette.

Hjemmesider

Lad din hjemmeside være intuitiv at benytte

Din hjemmeside kan være nok så smukt designet. Men hvis den ikke er nem og intuitiv at benytte, så kan du hurtigt regne med at dine besøgende forlader siden igen. 

Prøv altid at kigge på din hjemmeside med en udeståendes øjne. Er den nem at navigere og kan du finde alle de ting, som du gerne vil finde på siden?

Du kan eventuelt få en anden person til lige at teste hjemmesiden for dig. Hvis du har pengene til det, så kan du hyre nogen til at give dig uddybende og konstruktiv kritik på dit design. Alternativt kan du også blot bede en god ven eller endda et familiemedlem om at hjælpe dig. Kritikken vil sikkert ikke blive lidt så uddybende, men det kan være en god nok og simpel løsning. 

Brug den kritik du får og inkorporerer den i dit webdesign. På den måde kan du gøre din hjemmeside langt mere attraktiv for nye besøgende.