bærbar

3 gode ideer til hvad din fremtidige hjemmeside skal handle om

z13

Det er ikke altid at en hjemmeside bliver oprettet som online destination for en service, et produkt eller en virksomhed. Der findes en del blogge derude i den virtuelle verden, og det er disse der er ”nemmest” at kaste sig ud i, hvis man er mere interesseret i webdesign aspektet af at køre en hjemmeside.

Er det mest webdesign aspektet der tiltrækker dig, er det ikke sikkert du endnu er kommet op med en god ide til hvad din fremtidige hjemmeside helt præcist skal omhandle. Mulighederne er trodsalt uendelige, og det er en ret vigtigt detalje at have på plads, inden du kan begynde at designe din hjemmeside.

Trods mulighederne er uendelige skal man starte et sted. Med denne artikel som udgangspunkt kan du starte med i hvert fald 3 gode forslag, der forhåbentlig i det mindste vil sætte nogle kreative processer i gang.

1. Et skattekammer af nostalgi

Hvis der er noget der trækker læsere, så er det personlig tilknytning. Af personlig tilknytning er den nemmeste at trække på nok nostalgi. Næsten alle kan huske glæden ved at sidde foran fjernsynet med hele familien og se ens yndlingsserie, eller den film man altid skulle se på en bestemt tid af året.

Du kan lave en hjemmeside bygget op som et skattekammer over film og serie fra gamle dage der kan bringe nostalgiske minder frem. Sådan en hjemmeside vil være super hyggelig at klikke igennem med vennerne eller familien, og komme i tanke om alle de gode minder associeret med disse film og serier.

Som inspiration kan du tjekke hjemmeside tvjulekalender.dk ud, der fungere som et skattekammer for nye såvel som gamle julekalendere, vist på både DR og TV2.

julekalender

2. Skriv om noget du er passioneret omkring

Det er altid en mulighed at lave en blog/en hjemmeside om noget du er passioneret omkring. I denne artikel vil der blive brugt biler som eksempel, da det er en passion mange danskere nok kan relatere til.

Når du skriver om noget, og designer efter noget du er passioneret omkring, mindsker du sandsynligheden for at du går død i dit projekt, og der vil altid være nye og spændende ting at skrive om.

Er din ene passion biler og din anden webdesign, kan du bruge en blog som en undskyldning for at sammensmelte disse to passioner. For yderligere inspiration specifikt i forhold til en hjemmeside omkring biler, kan du klikke her.

3. Et mysterium af en hjemmeside

For virkelig at udfordre dig selv indenfor webdesign, kan du lave en hjemmeside bygget op som en labyrint. Du kan lave en hjemmeside der er en slags escape room, dvs. en hjemmeside som dem der logger på den skal prøve at finde igennem via tests og hemmelige genveje.

Den slags hjemmeside vil både være sjov at lave, men også sjov og anderledes for hvem end du udfordrere til at finde hen til hvad end målet er som du har sat for dem.

Du kan også lege en del rundt med baggrundshistorien for din hjemmeside. Du kan gøre alt lige fra en hjemmeside der skal ligne den er fra en hemmelig politidatabase eller en hemmelig organisation der undersøger aliens.

bil