laebestift

Hvad skal din online virksomhed sælge?

z13

Det er de seneste år blevet enormt populært at oprette online virksomheder. Alle og enhver kan oprette en hjemmeside og ligeledes kan alle lære at kode. Kodesystemer har nutildags et så overskueligt design at selv børn kan bruge dem. Så hvorfor ikke gå i gang med det samme? Der er selvfølgelig lige spørgsmålet, der lyder: “men hvad skal jeg sælge?” Læs med her og få tips til hvilke industrier, der har vind i sejlene lige nu. Vær dog opmærksom på at markederne hele tiden skifter. Der er altid risiko forbundet med at starte virksomhed, men hvis du gør dig nogle kloge overvejelser inden du begynder, er der kun en lille risiko for at du får underskud. I denne artikel får du inspiration og refleksion i form af korte beskrivelser af bestemte markeder så du lærer dem en smule bedre at kende.

kreativitet

Skønhedsprodukter

Det er enormt populært at sælge skønhedsprodukter som for eksempel olier, cremer eller makeup på nettet. Talrige små virksomheder beskæftiger sig med denne industri på et amatørplan. Derfor har du nu muligheden for at få profit, såfremt du er bedre til at reklamere for dig selv end de andre. Konkurrencen på branding-fronten er ikke særlig hård, da mange tror at en hjemmesider kører sig selv og ikke har brug for hyppig opmærksomhed. Dette er ikke tilfældet, men hvis du er bevidst om markedet og dine konkurrenters ulemper kan du nemt tjene flot på denne branche. 

Byggematerialer

En af de stærkeste trends i nyere tid er gør-det-selv eller DIY (do-it-yourself), som det hedder på engelsk. Gør-det-selv parret med lidt genanvendelse er et solidt fundament for en virksomhed. Du kunne for eksempel opkøbe aflagte byggematerialer og sælge dem ubearbejdet med alt den råhed og patina de indeholder. Eller du kunne lave brugskunst ud af det. Det er sådan set ligegyldigt om det er dig eller dine kunder, der skal gøre det selv. Det vigtige er at man som virksomhedsejer kan benytte sig af trends i branding for at få større opmærksomhed. Fordelen ved netop denne branche er, at konkurrencen er smal og lokal og ikke særligt veletableret.

traestykker

Fitnessudstyr

Et sidste tip herfra er, at sælge billigt fitnessudstyr. Fitness er ligesom diy et enormt populært og verdensomspændende fænomen. Omkring aktiviteten ligger nu en hel livsstil. Lige fra hvad man har på kroppen til hvad man fylder den med. Der er altså masser af udvidelsesmuligheder for en online fitness-shop. Branchen er så veletableret at den efterhånden er fyldt med de samme gamle produkter. Derfor kræver et indtog i fitnessverdenen at man kigger på mulighederne med nye briller. Du kunne eksempelvis sælge smykker, der var praktiske at have på imens man træner. Kreativiteten er nøglen til at blive succesfuld i denne branche.