barn og mor

Bliv ved med at arbejde på din hjemmeside under barselsorlov

z13

Hvis du er en af de mange danske, som endelig fik startede deres egen virksomhed, så har man nok også fundet ud af, at der er masser af computerarbejde ved siden af det almindelige arbejde. Uanset hvilken slags forretning man har, så burde den også have en hjemmeside, der skal markedsføres.

At arbejde på en computer betyder, at man skal bruge masser af sin tid foran en computerskærm. Hvad sker det så, hvis man bliver gravid og mangler en store del hjemmeside arbejde? Det er dyrt at ansætte nogen til at arbejde for dig, især hvis virksomheden er helt nyt. Her taler vi om, hvordan det er at lave computerarbejde i mens man er gravid eller ammende. 

arbejde i seng

Er computerarbejde sikkert for gravid eller ammende mødre? 

Hvis du arbejder meget foran en computer, så har du nok også hørt, at det kan være farligt for gravide kvinde. Denne information kommer fra 1970erne og 1980erne, da der var rapporter om, at stråling fra skærme, inklusive computere og fjernsynet, forårsagede fødselsproblemer.

Disse rapporter viste sig at være falske og skærmteknologi har også udviklet sig siden da, hvilket betyder, at computerarbejde er helt sikkert for gravide og ammende mødre i dag. Man skal bare sørge for, at man ikke spænder sine øjne og husker også at justere siddepositionen en gang i mellem. 

Hos MamaMille kan der købes forskellige ting, som godt kan gøre oplevelsen mere behagelig for dig og din baby. Ammende mødre kan Købe flotte ammekjoler her hos MamaMilla og til dig, der stadig har en kage i ovnen, så er der mange andre ting, der findes hos MamaMilla. 

gravid

Er det normalt at arbejde under barselsorlov?

Når man arbejder for sig selv, så bliver det svært at holde barselsorlov, da der er så meget arbejde, som altid skal laves. Men der er faktisk mange danskere, der godt kan finde på at arbejde derhjemme under barsel. 

Det skal man dog passe på. Der er en grund til, at barselsorlov eksisterer. Det er frigørende at arbejde for sig selv hjemmefra men det er vigtigt, at man prioriterer barnets behov også. Det er altid muligt at ansætte nogen til at lave computerarbejdet.