Webshop

Vil du have din webshop klar til Black Friday?

z13

Der er i dag flere og flere, der vælger at åbne deres egen webshop – og det er der flere og gode grunde til. For det første er det svært at slå igennem på det fysiske marked. Konkurrencen er for stor, og der er mange udgifter forbundet med at have et butikslokale, og de kan være svære at dække. De mange omkostninger er taget væk, når det handler om det online marked. Derudover er der mange, der nyder den frihed, som det giver dem at drive en online webshop – og det er noget, der giver tid og overskud til at tage sig af for eksempel markedsføringen til Black Friday Danmark.

Black Friday

Sådan performer du bedst muligt

Og det er især noget, der gør sig gældende, når det kommer til de store højtider, som der falder hver år. Det kan for eksempel være jul, butikkens fødselsdag eller en af de største handelsdage, som der er at finde i verden – Black Friday. Black Friday er nemlig også kommet til Danmark, og det er en handelsdag, der er kommet for at blive, idet der bliver lavet rigtig mange penge især online denne dag. Derfor er det også en dag, som du skal være godt forberedt på, når du skal have din online shop til at performe bedst muligt.

Hav et godt CMS-system
Derfor handler det for det første om, at du skal have et godt CMS-system, der lever op til alle dine krav, ønsker og behov for eksempel, når det kommer til kapacitet og hastighed. For når først det bliver Black Friday, vil enhver hjemmeside med gode tilbud på efterspurgte varer komme på en meget hård prøve. Derfor bør du tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med CMS-systemet Drupal. Det er verdens mest populære CMS – og det må der jo være minimum én god grund til.

Indsaml leads i god tid

Dernæst skal du sørge for, at du har styr på din markedsføring. Det kræver en del forberedelse, og derfor skal du i gang i flere måneder, før Black Friday med at forberede. Det kan du blandt andet gøre ved at samle en masse nye leads op til dit nyhedsbrev i løbet af oktober måned. Det er også billigere at få fat i leads i oktober end i november, og derfor er der også en økonomisk fordel ved at starte op i god tid med at varme nye, potentielle kunder op til at handle hos dig.

 Penge

Hav gode tilbud

Sidst men ikke mindst skal du sørge for at have nogle gode tilbud. Det nytter ikke noget at droppe Black Friday, for det betyder, at dine konkurrenter vil komme til at gå i front. I tiden op til jul er folk villige til at købe, men kun hvis der er tilbud på en vare. De ved nemlig, at de kan finde alle varer til en god pris – og er det ikke dig, der har dem, så skal de nok finde dem et andet sted. Og det er et salg, som du mister.