Er du klar til et år med lækre smagsoplevelser?

z13

Hvis du har ønsket dig en slowjuicer i julegave, så har du helt sikkert mange planer om, hvor mange lækre juices du skal lave i løbet af året. Og med en slowjuicer er det nemlig super nemt at lave lækre juices og drinks, for du får maksimalt ud af dine ingredienser ved at bruge en slowjuicer, fremfor en normal juicer. Hvis du skal have lidt inspiration til dit eventyr med juice, så kan du læse med her.

Start med at følge et par opskrifter

Inden du begiver dig i kast med at lave juice efter fri fantasi, så kan det være en god ide lige at spore sig ind på mængderne, smagssammensætningerne og metoderne, så du ikke får lavet en juice, som hører til i håndvasken. Det kan nemlig være lidt svært at sammensætte de rigtige ingredienser, men når du følger nogle opskrifter, så får du hurtigt en fornemmelse af, hvor meget frugt, væske, grøntsager og smagsstof, som du skal tilsætte, for at få en velsmagende juice med din slowjuicer. Efterhånden vil du få så meget erfaring, at du kan bevæge dig væk fra opskrifterne og i stedet bruge din egen fantasi.

En følelse af friskhed

Når du laver hjemmelavet juice på din slowjuicer, så er du garanteret en juice, hvor du ved præcis hvad der er i. Her er der ikke noget juice fra koncentrat, men friske ingredienser, som giver juicen en frisk og lækker smag. Så hvis du endnu ikke har fået købt dig en slowjuicer, så er det på tide at gå ind på internettet og få lagt den i din indkøbskurv. Så går der ikke lang tid, før du har køkkenet fuld af lækre juices. Hvem ved, måske bliver du så god til at bruge din slowjuicer, at du kan invitere dine naboer og venner over på en lille drink? God fornøjelse.