kodning

Vis verden dit byggeprojekt med en hjemmeside

z13

En af de største trends lige nu består i at helt almindelige mennesker viser omverdenen hvordan de transformerer en byggeplads til deres fremtidige bolig. Projekter som disse florerer på alle medier, lige fra instagram til selvbiografier. Der findes også masser af hjemmesider med indhold som dette. Det er både et sjovt og udfordrende projekt, og som alt andet her i verdenen bliver det kun sjovere af at dele det med andre. Måske kan du ovenikøbet tjene en lille side indkomst gennem reklamer på hjemmesiden, hvis du er god til at kode og designe. Det kan tjene som øvelse både på i et byggefagligt perspektiv og på website-design-fronten. Det kræver naturligvis at du ved en smule om det pågældende håndværk, men det kan du heldigvis nemt lære (og senere lære fra dig) på de sociale medier, ved at følge med i andres byggeprojekter. Nu hvor trenden er så omfangsrig kan man lige så godt få inspiration fra andres projekter inden man giver sig i kast med sit eget.

byggeplads

Rid bølgen

Som online influencer er det enormt vigtigt at være opmærksom på de trends, som følgerne elsker. Dit byggeprojekt kan være nok så interessant uden at tiltrække interesserede sjæle, hvis du ikke er god til at brande projektet. Trends som eksempelvis “diy” og recycling er enormt populære og vil uden tvivl tiltrække opmærksomhed. Det er også vigtigt at vise menneske bag projektet, da det jo egentlig er dem, følgerne er interesserede i. “Casual” byggeprojekter, som dem man ofte ser på de sociale medier, hvor helt almindelige familier deler deres rejse fra skrot til luksusbolig, byder ofte på indslag af personlige opdateringer om hvordan familien har det eller kommentarer på samfundet, vejret eller gud ved hvad. Det vigtigste er, at du deler ud af det, du og din familie oplever under projektet. Det er det egentlige indhold og den egentlige rejse, som brugerne er interesserede i.

moderne_indretning

Hvis du ikke har et renoveringsprojekt liggende…

En hjemmeside som denne kræver naturligvis at du har et forestående hus-renoveringsprojekt, hvis udvikling du kan skrive om og dele. Hvis dette ikke er tilfældet, er der masser af mindre byggeprojekter som omverdenen helt sikkert også vil finde interessante. Det kan for eksempel være at du allerede har et hus i fin stand, der ikke kræver den store renovering. I et sådant tilfælde kunne du eksempelvis vende blikket mod haven. Her er masser af nye samlingspunkter for familien, der bare venter på at blive bygget. For eksempel en hjemmelavet pizzaovn (det er nemmere end det lyder), et bålsted eller en hyggekrog – ja måske endda et drivhus. Hvis du bor i lejlighed, kan du begynde at skabe dit eget møblement. Eller måske kan du gøre noget ved din altan? Der er altid muligheder.