SERVER – VÆLG DANSK – DET BETALER SIG

Er du på udkig efter en gedigen server, gør du klogt i at vælge en dansk udbyder. I denne artikel gennemgår vi nogle af de fordele, du får med en dansk serverløsning. Vi beskriver desuden de gængse faldgruber, du kan undgå ved at alliere dig med et dansk firma, danske servere og dansk kundeservice. Læs med, og bliv klogere.

Tillid er nøglen til stabilitet og pålidelighed

For langt de fleste hjemmeside- og webshopejere er nøgleordene ift. deres serverløsning stabilitet og pålidelighed; man skal kunne regne med, at serverne altid er oppe og fungerer upåklageligt, så brugere kan tilgå din hjemmeside og benytte dens funktioner 24 timer i døgnet, 7 dage i ugen, 365 dage om året. Fejler din server pro, kan dine kunder ikke besøge butikken, og det koster på bundlinjen. Hvert eneste sekunds nedetid er således penge ud af vinduet.

Vælger du en dansk serverudbyder, er du på denne front godt sikret. De fleste større danske serverudbydere kan bryste sig af diverse internationale certificeringer og udmærkelser, der vidner om høj kvalitet, kompetent vejledning og ikke mindst en imponerende stabilitet. Skulle uheldet mod forventning alligevel være ude, er det ydermere alt andet lige lettere at komme i kontakt med et dansk firma frem for et firma på den anden side af jordkloden. Support foregår naturligvis på et sprog, du forstår, så du ikke skal finde din gamle engelsk ordbog frem fra gemmerne.

Dansk kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Selvom værdien af exceptionel oppetid, dansk support og certificeret kvalitet ikke kan underdrives, har prisen på din server naturligvis også meget at sige. Det giver jo ikke mening at vælge de dyreste servere, hvis dine behov uden problemer kan dækkes af en mindre omfattende løsning. Desværre sker det ofte, at folk vælger den billigste løsning, uagtet at de for blot et par kroner ekstra hver måned får en meget bedre aftale.

Køber du dansk i hverdagen, er du sikkert vant til at betale en smule ekstra, men sådan forholder det sig ikke nødvendigvis med serverløsninger, hvor de danske udbydere sagtens kan bide skeer med de udenlandske konkurrenter. Det er muligt at købe en serverløsning til såvel den nystartede virksomhed, der har behov for kompetent serverhosting, men også en omfattende løsning, der kan håndtere enorme mængder trafik fra hele verden som fx en server pro – alt sammen til fair priser, der er til at betale.

Sikkerhed og konstant overvågning i højsædet

En professionel serverudbyder tager sit erhverv meget alvorligt – kunderne står og falder på sin vis med virksomheden bag. Danske serverudbydere er heldigvis anerkendte for en anerkendelsesværdig sikkerhed ift. deres løsninger, hvilket er din garanti som kunde for, at uvedkommende ikke får adgang til din data. Dette sikres blandt andet ved en løbende og kontinuerlig monitorering og vedligeholdelse af serveren, så du kan sove trygt om natten vel viden om, at dine kunder altid har adgang til din hjemmeside. Der tages selvfølgelig løbende backup af din data, hvis det utænkelige skulle ske.

Det betaler sig at vælge en dansk serverløsning – læs mere på denne side.

Post Author: Admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *