SÅDAN VÆLGER DU DEN RIGTIGE SERVER TIL FIRMAET

Har du en virksomhed, der står og skal bruge servere til opbevaring af data, filer og meget andet, der indebærer fx personfølsomme oplysninger, har du en naturlig interesse i at vælge den rigtige udbyder. Der findes vitterligt et hav af serverudbydere, som lokker med hver deres fordele. Ekstra meget plads, høj oppetid, stor sikkerhed med daglig backup og lave driftsomkostninger. Men hvordan sikrer du dig, at du vælger den helt rigtige udbyder af servere, som kan sit kram? Det ser vi nærmere på her.

Erfaring er et kvalitetsstempel

For at være ordentligt klædt på til at navigere rundt i junglen af servere og udbydere, har du behov for nogle pejlemærker, der gør dig i stand til at skelne mellem de professionelle, der har etableret sig som troværdige spillere på markedet, og så dem, der mildest talt ikke har forstand på at hoste servere. Erfaring spiller en væsentlig rolle i forhold til servere og hosting af servere, da en virksomhed med mange års erfaring har været igennem alle de børnesygdomme og usikkerheder, der end må være i starten af etableringen af et sådant firma, hvis eksistensgrundlag beror på stabilitet og troværdighed.

I din søgen efter den helt rigtige til dit firma, kan du derfor se efter en serverudbyder, der har befundet sig længe på markedet og positioneret som én af de førende spillere i branchen. Når det kommer til at levere stabile løsninger, er det oftest et kvalitetsstempel at have mange års kendskab til branchen og en unik viden og indsigt, således at du kan få den sikkerhed og tryghed, som der ligger i ønsket af en professionel server.

Professionel hosting af servere

Hosting kommer du ikke udenom, når du leder med lys og lygte efter en professionel server, der kan tjene dit firma godt og sikkert. Hosting skal forstås således, at der er nogen, der tager sig af værtskabet af din server og står for alt det bagvedliggende i maskineriet samt sikkerhed og backup. Den daglige drift varetages af udbyderen af hosting, som med fordel kan være samme udbyder, som du erhverver din server hos. På måde sikrer du dig, at de har kendskab til din server og kan yde en solid hosting af server, hvilket giver dig tryghed og ro i sindet.

Vælg en server der matcher dine behov

En serverløsning kommer i mange forskellige afstøbninger. Det afhænger af udbyderen, hvad du får med i din løsning, men typisk kan du vælge mellem flere pakketeringer med mulighed for at skalere både op og ned, når du har behov for det. Sidder du i en stor virksomhed, der dagligt har berøring med mange data og gerne vil have mulighed, at mange ansatte kan tilgå serveren på samme tid, bør du se dig om efter serverløsning, der lever op til dine krav.

Du kan fx vælge fra 1-8 CPU-kerner, 1-8 GB Ram, 50-200 GB lagerplads, 50-200 GB til håndtering af trafik og igen fra 50-200 GB backup. Der er rigtig mange muligheder, der kan tilpasses din virksomhed, så du kan få det, som du vil have det. Vælg erfaring, fleksibilitet, masser af power og plads samt mulighed for at få tilknyttet en account manager, som tager sig af dine behov. Så er du godt på vej.

Post Author: Admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *